Sjiek x RSC/RVSV

Case

Sjiek x RSC/RVSV

Voor het Rotterdamsch Studenten Corps maakte Sjiek Evenementen een op maat gemaakt plan, waarbij zowel in food & beverage als in personeel werd voorzien. Zo konden de 2500 gasten optimaal genieten van een feestelijke dag, waarbij ook een polowedstrijd werd georganiseerd.

De sjieke dag stond in het teken van etiquette, luxueuze happen, hoogwaardige wijnen en meer lekkers. Alle ingrediënten waren vers en hoogwaardig bereid. Het evenement vond plaats in een decor van exclusieve Bedouin tenten waarbij een hedendaagse oase van diverse plantensoorten de sfeer bepaalden.

Neerploffen kon op een van de comfortabele zitplaatsen, waar de gasten ook niets van het culinaire program hoefden te missen. Onze edele hofdames en -heren serveerden die dag een hoop lekkers, waaronder oesters a la mignonette, burgers van de grill, Italiaans ambachtelijk schepijs en verse Vlaamse frites met truffelmayonaise.

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.