Cases

10 jaar ervaring, dat proef je!

Na 10 jaar ervaring in de catering en evenement branche hebben wij food & beverage in verschillende vormen en maten maar vaak ook de aankleding hieromheen verzorgd voor Yellowtail, A&F partners, SNS Bank, Vereniging van Verzekeraars, VvAA, RSC/RVSV, LANX, Veritas en UVSV. Altijd tegen een goede prijs.

  • Wij pakken op wat u wenst (food, beverage, aankleding, personeel, etc.) en bieden verder, waar nodig, ondersteuning op kennisvlak. Zo zetten we onze ervaring in dienst van u als klant.
  • Wat minder toeters en bellen dan hiervoor benoemd maar wel met de hoogwaardige kwaliteit die u van ons mag verwachten? Geen probleem. Wij bedenken graag mee.

Eten & Drinken

Hier een overzicht van het door ons verzorgde eten en drinken. Dit is nog maar een klein voorbeeld van wat we graag voor u doen: hoogwaardig, mooi uitziend eten en drinken maken met een duurzame achtergrond. Ons personeel is ingelicht over onze dranken en spijzen en voorziet u, waar nodig, van het geserveerde.

Sjiek x RSC/RVSV

Voor het Rotterdamsch Studenten Corps maakte Sjiek Evenementen een op maat gemaakt plan, waarbij zowel in food & beverage als in personeel werd voorzien. Zo konden de 2500 gasten optimaal genieten van een feestelijke dag, waarbij ook een polowedstrijd werd georganiseerd.

Lees verder

Sjiek x Verbond van Verzekeraars

Voor de 250 genodigden werkzaam in de verzekeringswereld werd het symposium Internet of Things georganiseerd. Hierop voortbordurend werd Sjiek Evenementen gevraagd verrassende smaakcombinaties na de lezingen te serveren aan de gasten. Met ons toegewijde team op locatie werden er Wine & Beer Pairings bereid.

Lees verder

Sjiek x VVaA

In de binnenstad van Utrecht vond er een bijeenkomst voor medisch studenten plaats, waarbij zij verschillende lezingen konden volgen van de VVaA, een Nederlandse vereniging die medici, paramedici en studenten voor die beroepen bijstaat met onder andere financieel, bedrijfskundig en juridisch advies, verzekeringen en opleidingen.

Lees verder

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.