Eventcatering

Onze Sjieke aanpak

Onze gekwalificeerde medewerkers houden rekening met al uw wensen. Door middel van gepersonaliseerde menu’s zorgen wij ervoor dat uw gasten genieten van het lekkerste eten. Dit wordt ambachtelijk en vers bereid in onze eigen keuken. De gerechten worden kant-en-klaar afgeleverd en indien nodig opgeleverd door ons personeel. Zo kunt u zich volledig focussen op andere belangrijke zaken, om uw event te laten schitteren. Onze keuken is van alle markten thuis. Of u nou zin heeft in een Koreaanse Kimchi of Italiaanse risotto met truffel en gerookte kaas, wij regelen het voor u. U levert uw wensen aan en wij gaan hier op een creatieve manier mee aan de slag, om u en uw gasten compleet te verrassen met onze creaties. Met onze eventcatering krijgt u een duidelijk plan gepresenteerd, waarmee wij tot een mooi eindresultaat zullen komen. Onze high-end eventcatering brengt u een onvergetelijke ervaring. Wij zijn zeer enthousiast om telkens nieuwe dingen te proberen en onze selectie gerechten steeds groter te maken.
Eventcatering

Onze Eventcatering

Eventcatering? Sjiek Evenementen verzorgt voor u een complete catering. Voor ons zeer gemotiveerde team is het de missie om al uw zorgen uit handen te nemen en uw verwachtingen te vervullen en overstijgen. Onze high-end cateringservice werkt met duurzaam vlees en ingrediënten in samenspraak met u.
Kies voor Sjiek Evenementen

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.