Luxe catering

Onze Sjieke aanpak

Ons team neemt graag al uw zorgen uit handen en wil uw verwachtingen vervullen en overstijgen. Onze high-end cateringservice werkt met duurzaam vlees en ingrediënten in samenspraak met u. Als u onze full-ons service inschakelt, wordt u gegarandeerd positief verrast door de creativiteit van ons team. We zijn telkens op zoek naar nieuwe interessante gerechten. Onze gerechten worden ambachtelijk en vers bereid in onze eigen keuken. Dieetwensen zijn voor onze gekwalificeerde medewerkers belangrijk en wij houden hier dan ook graag rekening mee voor u. Uw wensen worden verwerkt in een gepersonaliseerd menu, zodat alles precies zo is zoals u wenst. Wij zullen met snelheid en precisie uw wensen uit laten komen. Van welke keuken u ook houdt, er valt van alles te regelen om een verbluffend high-end diner te realiseren. Alles wordt zo geleverd, zodat u geheel ontzorgd wordt en u zich kunt richten op een soepel verloop van het evenement. Gezamenlijk zorgen wij voor een prachtig evenement, een moment om nooit te vergeten.
Luxe catering

Onze Luxe catering

Op zoek naar een luxe catering? Sjiek Evenementen zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij leveren u gepersonaliseerde menu’s, eigen personeel, full-on service en aankleding om van uw bedrijfsuitje of jubileum een onvergetelijke tijd te maken.
Kies voor Sjiek Evenementen

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.