Zakelijke catering

Onze Sjieke aanpak

Voor zakelijke catering bent u bij Sjiek Evenementen aan het juiste adres. Wij leveren full-on service en aankleding om uw bedrijfsuitje, jubileum of andere belangrijke bijeenkomst tot een onvergetelijke tijd te maken. Dit realiseren wij met gepersonaliseerde menu’s en ons eigen gemotiveerde personeel. Onze keuken is van alle markten thuis. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om duurzame producten te gebruiken. Voor vegetariers en veganisten steken wij ook de handen uit de mouwen. Omdat wij ervaren zijn in het regelen van luxe caterings, is het voor ons een gewoonte om mee te denken met de organisatie om tot een goed eindresultaat te komen. Zo wordt u ontzorgd en krijgt u een duidelijk plan gepresenteerd. Wij springen te hulp waar nodig, om u en uw gasten een gedenkwaardig diner te verzorgen.
Zakelijke catering

Onze zakelijke catering

Wij zijn zeer gedreven om telkens nieuwe gerechten te creëren en onze selectie gerechten steeds groter te maken. Ons creatieve team kijkt wat de mogelijkheden zijn met het oog op uw eisen en pakt een klus met beide handen aan.
Kies voor Sjiek Evenementen

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.