Diners op locatie Amsterdam

Diners op locatie in Amsterdam
Over ons

Diners op locatie Amsterdam

Diners op locatie in Amsterdam? Sjiek verzorgt het volledig voor u. Met onze gepersonaliseerde menu’s, eigen personeel, full-on service en aankleding kan uw event schitteren. U hoeft niet naar een restaurant te komen, wij brengen het restaurant naar u! De volgende zaken hebben voor ons van Sjiek hoge prioriteit:

Voor ons zeer gedreven team is het erg belangrijk dat u geen zorgen meer hoeft te hebben over het diner van uw gasten. Zo kunt u zelf ook helemaal genieten van uw event. Wij zijn gemotiveerd om u te verrassen. Onze high-end cateringservice werkt met duurzaam vlees en ingrediënten in samenspraak met u. Sjiek denkt in mogelijkheden!

Diners op locatie in Amsterdam
Over ons

Maatwerk en precisie

Wij van Sjiek zijn benieuwd naar uw ideeën en willen uw wensen graag vervullen. Onze high-end catering sluit aan op de wensen van u en uw gasten. Dit is mogelijk door de gepersonaliseerde menu’s die wij maken. Zo kunnen u en uw gasten genieten van het eten dat u altijd al heeft willen proberen. De catering wordt van A tot Z geregeld. Door voor Sjiek te kiezen, worden uw zorg uit handen genomen en kunt u alle aandacht geven aan andere belangrijke zaken. Met dieetwensen houden wij met alle liefde rekening. Wij denken creatief en in oplossingen. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u. Laat het restaurant naar u komen en laat u volledig verrassen door onze creatieve creaties! Door u een plan te presenteren, weet u waar u aan toe bent en hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien. Wij horen uw wensen graag aan en kijken naar alle mogelijkheden.

Wij hopen snel uw wensen te vervullen en u te verbazen met onze high-end catering! Neem vandaag nog contact op met Sjiek om te informeren naar de mogelijkheden die onze service biedt.

Bel of Whatsapp op 06 – 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@sjiekevenementen.nl. Of vul onderstaande contactformulier in. Nadat wij uw bericht hebben mogen ontvangen reageren wij binnen 24 uur.

Ons assortiment

Vlees

Vlees

Van kalfswangen van de grill tot kip van ‘t spit. Van grote Ofyr Barbeques waar de runderbavette op ligt te smeulen tot exclusieve hamburgers. We hebben een ruim assortiment van vleesgerechten, altijd smaakvol en ambachtelijk bereid.

Vis

Vis

Zalm, kreeft, kaviaar, oesters, haringen en nog veel meer. In alle smaken en uitvoeringen die u wenst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan blini’s met kaviaar, de klassieke kreeft van de grill of oesters a la mignonette. Altijd duurzaam gevangen.

Vegetarisch

Vegetarisch

Liever (ook) vegetarisch? Geeft u graag een nog grotere rol aan duurzaamheid op uw samenkomst? Graag laten we u zien waarom dierlijke producten niet per se moeten. Zet groenten in de spotlight met vegetarische burgers of pulled jackfruit op een luxe broodje.

Desserts

Desserts

Voor de zoetekauwen onder ons is er ook goed nieuws, want Sjiek voorziet in tal van smakelijke desserts. Denk aan ambachtelijk Italiaans schepijs dat uit de karakteristieke ijskraam wordt geschept, suikerspinnen rechtstreeks afkomstig uit een traditionele kermiskraam of huisgemaakte crème brûlées, die voor uw neus worden gebrand.
Diensten

Wat wij bieden

Sjiek Evenementen staat voor een evenement vol vreugde dat in het teken staat van etiquette, luxueuze happen en sjieke activiteiten. Full-service, en dat allemaal tegen een scherpe vergoeding.

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.