Eten & Drinken

Hier een overzicht van het door ons verzorgde eten en drinken. Dit is nog maar een klein voorbeeld van wat we graag voor u doen: hoogwaardig, mooi uitziend eten en drinken maken met een duurzame achtergrond. Ons personeel is ingelicht over onze dranken en spijzen en voorziet u, waar nodig, van uitleg bij het geserveerde.

Mogelijkheden

Vlees

Van kalfswangen van de grill tot kip van ‘t spit. Van grote Ofyr Barbeques waar de runderbavette op ligt te smeulen tot exclusieve hamburgers. We hebben een ruim assortiment van vleesgerechten, altijd smaakvol en ambachtelijk bereid.

Vis

Zalm, kreeft, kaviaar, oesters, haringen en nog veel meer. In alle smaken en uitvoeringen die u wenst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan blini’s met kaviaar, de klassieke kreeft van de grill of oesters a la mignonette. Altijd duurzaam gevangen.

Vegetarisch

Liever (ook) vegetarisch? Geeft u graag een nog grotere rol aan duurzaamheid op uw evenement? Graag laten we u zien waarom dierlijke producten niet per se moeten. Zet groenten in de spotlight met vegetarische burgers of pulled jackfruit op een luxe broodje.

Desserts

Voor de zoetekauwen onder ons is er ook goed nieuws, want Sjiek voorziet in tal van smakelijke desserts. Denk aan ambachtelijk Italiaans schepijs dat uit de karakteristieke ijskraam wordt geschept, suikerspinnen rechtstreeks afkomstig uit een traditionele kermiskraam of huisgemaakte crème brûlées, die voor uw neus worden gebrand.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.