Eventcatering in Amsterdam

Eventcatering in Amsterdam
Over ons

Eventcatering in Amsterdam

Eventcatering in Amsterdam? Sjiek verzorgt voor u een complete catering. Voor ons zeer gemotiveerde team is het de missie om al uw zorgen uit handen te nemen en uw verwachtingen te vervullen en overstijgen. Onze high-end cateringservice werkt met duurzaam vlees en ingrediënten in samenspraak met u. De volgende zaken zijn voor ons van groot belang:

  • Oog voor detail;
  • Flexibiliteit;
  • Maatwerk;
  • Betrouwbaarheid;
  • U ontzorgen;
  • Snelheid en precisie.
Eventcatering in Amsterdam
Over ons

Onze aanpak - Eventcatering in Amsterdam

Onze gekwalificeerde medewerkers houden rekening met al uw wensen. Door middel van gepersonaliseerde menu’s zorgen wij ervoor dat uw gasten genieten van het lekkerste eten. Dit wordt ambachtelijk en vers bereid in onze eigen keuken. De gerechten worden kant-en-klaar afgeleverd en indien nodig opgeleverd door ons personeel. Zo kunt u zich volledig focussen op andere belangrijke zaken, om uw event te laten schitteren. Onze keuken is van alle markten thuis. Of u nou zin heeft in een Koreaanse Kimchi of Italiaanse risotto met truffel en gerookte kaas, wij regelen het voor u. U levert uw wensen aan en wij gaan hier op een creatieve manier mee aan de slag, om u en uw gasten compleet te verrassen met onze creaties. Met onze eventcatering krijgt u een duidelijk plan gepresenteerd, waarmee wij tot een mooi eindresultaat zullen komen. Onze high-end eventcatering brengt u een onvergetelijke ervaring.

Wij zijn zeer enthousiast om telkens nieuwe dingen te proberen en onze selectie gerechten steeds groter te maken. Wij kijken ernaar uit om u te verbijsteren met onze high-end eventcatering. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan door te bellen naar: 06 – 55 37 65 36 of door te e-mailen naar: info@sjiekevenementen.nl

Ons assortiment

Vlees

Vlees

Van kalfswangen van de grill tot kip van ‘t spit. Van grote Ofyr Barbeques waar de runderbavette op ligt te smeulen tot exclusieve hamburgers. We hebben een ruim assortiment van vleesgerechten, altijd smaakvol en ambachtelijk bereid.

Vis

Vis

Zalm, kreeft, kaviaar, oesters, haringen en nog veel meer. In alle smaken en uitvoeringen die u wenst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan blini’s met kaviaar, de klassieke kreeft van de grill of oesters a la mignonette. Altijd duurzaam gevangen.

Vegetarisch

Vegetarisch

Liever (ook) vegetarisch? Geeft u graag een nog grotere rol aan duurzaamheid op uw samenkomst? Graag laten we u zien waarom dierlijke producten niet per se moeten. Zet groenten in de spotlight met vegetarische burgers of pulled jackfruit op een luxe broodje.

Desserts

Desserts

Voor de zoetekauwen onder ons is er ook goed nieuws, want Sjiek voorziet in tal van smakelijke desserts. Denk aan ambachtelijk Italiaans schepijs dat uit de karakteristieke ijskraam wordt geschept, suikerspinnen rechtstreeks afkomstig uit een traditionele kermiskraam of huisgemaakte crème brûlées, die voor uw neus worden gebrand.
Diensten

Wat wij bieden

Sjiek Evenementen staat voor een evenement vol vreugde dat in het teken staat van etiquette, luxueuze happen en sjieke activiteiten. Full-service, en dat allemaal tegen een scherpe vergoeding.

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.