Kosten catering op locatie Amsterdam

kopsten catering op locatie Amsterdam
Over ons

Kosten catering op locatie Amsterdam

Kosten catering op locatie? Bent u benieuwd naar de kosten van onze high-end catering op locatie in Amsterdam? Geen zorgen, daar zijn wij eerlijk en transparant over. Wij vervullen uw wensen en zorgen voor een passende prijs-kwaliteitverhouding. Wat uw wensen ook zijn, wij proberen deze zo goed mogelijk te vervullen. We leveren een high-end catering met snelheid en precisie. Ons creatieve team is gespecialiseerd in het bereiden van vlees, vis en vegetarische gerechten. We zijn zeer flexibel en houden graag rekening met alle mogelijke dieetwensen. Daarnaast is ons team erg gepassioneerd om telkens nieuwe dingen te proberen en onze klanten te verbazen met onze creaties. We hopen u binnenkort ook te mogen verrassen met onze high-end catering!

Aangezien wij maatwerk leveren, kunt u bij ons een offerte aanvragen. Zo kunnen wij duidelijk op papier zetten wat ervoor nodig is om uw verwachtingen te vervullen en te overstijgen. Ons zeer gemotiveerde team staat te popelen om een gepast menu te leveren voor bij uw bedrijfsuitje, jubileum of ander event. Het opstellen van dit menu gebeurt volledig in samenspraak met u. Want wij zijn pas tevreden als u en uw gasten dat ook zijn! Met Elsendoorn Catering wordt uw event naar een hoger niveau getild. Wij maken onze gerechten met producten van de hoogste kwaliteit en dat kunt u proeven! Daarnaast heeft u dankzij onze full-on service de mogelijkheid om uw volle aandacht bij andere belangrijke zaken van uw event te houden.

Kosten catering op locatie Amsterdam
Over ons

Contact

Wij hopen snel uw wensen te vervullen en u te verbazen met onze high-end catering! Neem vandaag nog contact op met Sjiek om te informeren naar de mogelijkheden die onze service biedt.

Bel of Whatsapp op 06 – 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@sjiekevenementen.nl. Of vul onderstaande contactformulier in. Nadat wij uw bericht hebben mogen ontvangen reageren wij binnen 24 uur.

Ons assortiment

Vlees

Vlees

Van kalfswangen van de grill tot kip van ‘t spit. Van grote Ofyr Barbeques waar de runderbavette op ligt te smeulen tot exclusieve hamburgers. We hebben een ruim assortiment van vleesgerechten, altijd smaakvol en ambachtelijk bereid.

Vis

Vis

Zalm, kreeft, kaviaar, oesters, haringen en nog veel meer. In alle smaken en uitvoeringen die u wenst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan blini’s met kaviaar, de klassieke kreeft van de grill of oesters a la mignonette. Altijd duurzaam gevangen.

Vegetarisch

Vegetarisch

Liever (ook) vegetarisch? Geeft u graag een nog grotere rol aan duurzaamheid op uw samenkomst? Graag laten we u zien waarom dierlijke producten niet per se moeten. Zet groenten in de spotlight met vegetarische burgers of pulled jackfruit op een luxe broodje.

Desserts

Desserts

Voor de zoetekauwen onder ons is er ook goed nieuws, want Sjiek voorziet in tal van smakelijke desserts. Denk aan ambachtelijk Italiaans schepijs dat uit de karakteristieke ijskraam wordt geschept, suikerspinnen rechtstreeks afkomstig uit een traditionele kermiskraam of huisgemaakte crème brûlées, die voor uw neus worden gebrand.
Diensten

Wat wij bieden

Sjiek Evenementen staat voor een evenement vol vreugde dat in het teken staat van etiquette, luxueuze happen en sjieke activiteiten. Full-service, en dat allemaal tegen een scherpe vergoeding.

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.