Luxe Catering in Amsterdam

Luxe Catering in Amsterdam
Over ons

Luxe Catering in Amsterdam

Luxe catering in Amsterdam?Op zoek naar een luxe catering in Amsterdam? Sjiek zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij leveren u gepersonaliseerde menu’s, eigen personeel, full-on service en aankleding om van uw bedrijfsuitje of jubileum een onvergetelijke tijd te maken. De volgende zaken hebben voor ons van Sjiek hoge prioriteit:

  • Gekwalificeerde medewerkers;
  • Flexibiliteit;
  • Persoonlijke menu’s;
  • Betrouwbaarheid;
  • U ontzorgen;
  • Snelheid en precisie.

Ons team neemt graag al uw zorgen uit handen en wil uw verwachtingen vervullen en overstijgen. Onze high-end cateringservice werkt met duurzaam vlees en ingrediënten in samenspraak met u. Sjiek regelt het allemaal voor u!

Eventcatering in Amsterdam
Over ons

Tot in de puntjes verzorgd

Als u onze full-ons service inschakelt, wordt u gegarandeerd positief verrast door de creativiteit van ons team. We zijn telkens op zoek naar nieuwe interessante gerechten. Onze gerechten worden ambachtelijk en vers bereid in onze eigen keuken.

Dieetwensen zijn voor onze gekwalificeerde medewerkers belangrijk en wij houden hier dan ook graag rekening mee voor u. Uw wensen worden verwerkt in een gepersonaliseerd menu, zodat alles precies zo is zoals u wenst. Wij zullen met snelheid en precisie uw wensen uit laten komen. Van welke keuken u ook houdt, er valt van alles te regelen om een verbluffend high-end diner te realiseren. Alles wordt zo geleverd, zodat u geheel ontzorgd wordt en u zich kunt richten op een soepel verloop van het evenement. Gezamenlijk zorgen wij voor een prachtig evenement, een moment om nooit te vergeten.

Wij kijken ernaar uit om u te verrassen met onze high-end eventcatering. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan door te bellen naar: 06 – 55 37 65 36 of door te e-mailen naar:info@sjiekevenementen.nl

Ons assortiment

Vlees

Vlees

Van kalfswangen van de grill tot kip van ‘t spit. Van grote Ofyr Barbeques waar de runderbavette op ligt te smeulen tot exclusieve hamburgers. We hebben een ruim assortiment van vleesgerechten, altijd smaakvol en ambachtelijk bereid.

Vis

Vis

Zalm, kreeft, kaviaar, oesters, haringen en nog veel meer. In alle smaken en uitvoeringen die u wenst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan blini’s met kaviaar, de klassieke kreeft van de grill of oesters a la mignonette. Altijd duurzaam gevangen.

Vegetarisch

Vegetarisch

Liever (ook) vegetarisch? Geeft u graag een nog grotere rol aan duurzaamheid op uw samenkomst? Graag laten we u zien waarom dierlijke producten niet per se moeten. Zet groenten in de spotlight met vegetarische burgers of pulled jackfruit op een luxe broodje.

Desserts

Desserts

Voor de zoetekauwen onder ons is er ook goed nieuws, want Sjiek voorziet in tal van smakelijke desserts. Denk aan ambachtelijk Italiaans schepijs dat uit de karakteristieke ijskraam wordt geschept, suikerspinnen rechtstreeks afkomstig uit een traditionele kermiskraam of huisgemaakte crème brûlées, die voor uw neus worden gebrand.
Diensten

Wat wij bieden

Sjiek Evenementen staat voor een evenement vol vreugde dat in het teken staat van etiquette, luxueuze happen en sjieke activiteiten. Full-service, en dat allemaal tegen een scherpe vergoeding.

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.