Over ons

Over ons

Aangenaam kennis te maken

Sjiek Evenementen is voortgevloeid uit de samenwerking tussen Daniël Scheltens en Bart Elsendoorn. Beide met ruime ervaring in catering en event management. Door de wens meer vrijheid te hebben in hun werk startten zij Sjiek Evenementen. Met Sjiek kan het net iets gekker en grootser. Sjiek is full service tot een gewenst niveau. Of u nu alles uit handen wilt geven of juist een klein deel. In deze bijzondere tijd leggen we ons toe op anderhalve meter bijeenkomsten: door overal genoeg ruimte in te bouwen, het gebruik van afscheidingen, pinautomaten en losse sanitaire voorzieningen houden we de risico’s laag.

We bieden alles wat u wenst: niet alleen in de vorm van eten en drinken, maar ook tenten, aankleding, faciliteiten, entertainment en zelfs locaties. Samenkomst met grote stretchtenten, personeel in sjieke kleding, grote vuren waarop gekookt wordt, een polowedstrijd en/of live muziek waarbij de techniek tot in de puntjes is geregeld.  dat is Sjiek.

Over ons

Wat wij doen

Uw bedrijfsevenement tot in de puntjes geregeld met eten en drinken, al vanaf €47,50 ex BTW per persoon, dat doet Sjiek. Sjiek wil u ontzorgen, een telefoontje en u heeft uw bedrijfsevenement geregeld. Wij verzorgen vanaf 47.50 ex BTW uw evenement met bar, eten dat vers voor uw gasten wordt bereid en aankleding. Uw gasten worden daarbij bijgestaan door ons professionele personeel.

Het enige wat we van u willen weten is waar we naartoe mogen komen. Mocht u op zoek zijn naar een locatie, dan kunnen we dat zelfs regelen. We verzorgen ook entertainment: optredens, paardenraces, ridderspelen, een sigarenbar en/of photobooths zijn maar enkele van de mogelijkheden die we bieden.

Catering
Gezelligheid
Luxe hapjes
Previous
Next

Ons assortiment

Vlees

Vlees

Van kalfswangen van de grill tot kip van ‘t spit. Van grote Ofyr Barbeques waar de runderbavette op ligt te smeulen tot exclusieve hamburgers. We hebben een ruim assortiment van vleesgerechten, altijd smaakvol en ambachtelijk bereid.

Vis

Vis

Zalm, kreeft, kaviaar, oesters, haringen en nog veel meer. In alle smaken en uitvoeringen die u wenst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan blini’s met kaviaar, de klassieke kreeft van de grill of oesters a la mignonette. Altijd duurzaam gevangen.

Vegetarisch

Vegetarisch

Liever (ook) vegetarisch? Geeft u graag een nog grotere rol aan duurzaamheid op uw samenkomst? Graag laten we u zien waarom dierlijke producten niet per se moeten. Zet groenten in de spotlight met vegetarische burgers of pulled jackfruit op een luxe broodje.

Desserts

Desserts

Voor de zoetekauwen onder ons is er ook goed nieuws, want Sjiek voorziet in tal van smakelijke desserts. Denk aan ambachtelijk Italiaans schepijs dat uit de karakteristieke ijskraam wordt geschept, suikerspinnen rechtstreeks afkomstig uit een traditionele kermiskraam of huisgemaakte crème brûlées, die voor uw neus worden gebrand.
Diensten

Wat wij bieden

Sjiek Evenementen staat voor een evenement vol vreugde dat in het teken staat van etiquette, luxueuze happen en sjieke activiteiten. Full-service, en dat allemaal tegen een scherpe vergoeding.

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.