Wat we doen

Wij van Sjiek Evenementen houden van toeters en bellen. Normaal doen kan altijd nog.

Uitzonderlijk is ons spel. Extravagant onze norm.

Wat we doen

Sjiek Evenementen staat voor een evenement vol vreugde dat in het teken staat van etiquette, luxueuze happen en sjieke activiteiten. Full-service, en dat allemaal tegen een scherpe vergoeding.

Het doel van Sjiek Evenementen is u een onvergetelijke dag, middag en/of avond bezorgen. Wij maken graag in samenwerking met u een op maat gemaakt plan. Om een idee te geven van de mogelijkheden, nemen wij u graag mee op een sjieke dag zoals Sjiek Evenementen deze kan organiseren.

Uiteraard arrangeert Sjiek Evenementen tijdens zo’n feestelijke dag de bakens van beschaving op de desbetreffende locatie. Nip in onze comfortabele bar aan hoogwaardige bubbels of ander druivennat, neem ruim. Of doe u tegoed aan een van onze klassieke gerechten die volgens de regels van de kunst worden bereid.

Hoe ziet een dagje Sjiek eruit?

Start uw aristocratische feestdag met de oesters a la mignonette, die u wellustig naar binnen laat glijden (slobberen mag). Of stil uw gretigheid met de huisgemaakte crème brûlées? Die worden voor uw neus gebrand. Vervolg uw tocht naar onze vlammende Ofyr Barbecue, waar de runderbavette ligt te smeulen. Of hap mee van de kreeft van de grill. Niets is lekkerder.

Op het terrein treft u een decor van exclusieve Bedouin tenten, omgeven door verschillende plantensoorten. Weelderig groen, grote palmen en verse bloemen: rekent u op extravagant flaneren in een luxueuze setting. Maar ook als u tussendoor neerploft op een van onze comfortabele zitplaatsen, mist u niets van ons culinaire program. Onze edele heren en hofdames van de bediening lopen langs, en vergenoegen u graag met onze hapjes.

Wij verschijnen graag met ons toegewijde team op de locatie naar uw keuze. Mocht u zoekende zijn naar een passende setting, dan kunnen wij verschillende locaties in en rondom de Randstad aandragen.

Wenst u een andere invulling van een sjiek evenement? Geen probleem. Alles is mogelijk. Wij luisteren graag naar uw wensen en verzekeren u: alles van hoogwaardige kwaliteit, maar nog steeds betaalbaar.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp met 06 55 37 65 36, stuur een mail naar info@sjiekevenementen.nl óf vul uw gegevens hieronder in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.