Zakelijke catering Amsterdam

Zakelijke catering Amsterdam
Over ons

Zakelijke catering Amsterdam

Zakelijke catering Amsterdam? Voor zakelijke catering in Amsterdam bent u bij Sjiek aan het juiste adres. Wij leveren full-on service en aankleding om uw bedrijfsuitje, jubileum of andere belangrijke bijeenkomst tot een onvergetelijke tijd te maken. Dit realiseren wij met gepersonaliseerde menu’s en ons eigen gemotiveerde personeel. Onze keuken is van alle markten thuis. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om duurzame producten te gebruiken. Voor vegetariers en veganisten steken wij ook de handen uit de mouwen. Omdat wij ervaren zijn in het regelen van luxe caterings, is het voor ons een gewoonte om mee te denken met de organisatie om tot een goed eindresultaat te komen. Zo wordt u ontzorgd en krijgt u een duidelijk plan gepresenteerd. Wij springen te hulp waar nodig, om u en uw gasten een gedenkwaardig diner te verzorgen.

Zakelijke catering Amsterdam
Over ons

Maatwerk en precisie

De volgende zaken hebben voor ons van Sjiek hoge prioriteit:
Gekwalificeerde medewerkers;

  • Flexibiliteit;
  • Maatwerk;
  • Betrouwbaarheid;
  • Uw stress afnemen;
  • Snelheid en precisie.

Wij hopen snel uw wensen te vervullen en u te verbazen met onze high-end catering! Neem vandaag nog contact op met Sjiek om te informeren naar de mogelijkheden die onze service biedt.

Bel of Whatsapp op 06 – 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@sjiekevenementen.nl. Of vul onderstaande contactformulier in. Nadat wij uw bericht hebben mogen ontvangen reageren wij binnen 24 uur.

Ons assortiment

Vlees

Vlees

Van kalfswangen van de grill tot kip van ‘t spit. Van grote Ofyr Barbeques waar de runderbavette op ligt te smeulen tot exclusieve hamburgers. We hebben een ruim assortiment van vleesgerechten, altijd smaakvol en ambachtelijk bereid.

Vis

Vis

Zalm, kreeft, kaviaar, oesters, haringen en nog veel meer. In alle smaken en uitvoeringen die u wenst. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan blini’s met kaviaar, de klassieke kreeft van de grill of oesters a la mignonette. Altijd duurzaam gevangen.

Vegetarisch

Vegetarisch

Liever (ook) vegetarisch? Geeft u graag een nog grotere rol aan duurzaamheid op uw samenkomst? Graag laten we u zien waarom dierlijke producten niet per se moeten. Zet groenten in de spotlight met vegetarische burgers of pulled jackfruit op een luxe broodje.

Desserts

Desserts

Voor de zoetekauwen onder ons is er ook goed nieuws, want Sjiek voorziet in tal van smakelijke desserts. Denk aan ambachtelijk Italiaans schepijs dat uit de karakteristieke ijskraam wordt geschept, suikerspinnen rechtstreeks afkomstig uit een traditionele kermiskraam of huisgemaakte crème brûlées, die voor uw neus worden gebrand.
Diensten

Wat wij bieden

Sjiek Evenementen staat voor een evenement vol vreugde dat in het teken staat van etiquette, luxueuze happen en sjieke activiteiten. Full-service, en dat allemaal tegen een scherpe vergoeding.

Vraag uw gratis offerte aan

Neem vandaag nog contact op met Sjiek Evenementen. Bel of WhatsApp 06 55 37 65 36 of stuur een mail naar info@SjiekEvenementen.nl.